Header Image 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Mobiliteitspas / Pechonderweg Service

Een autoverzekering is verplicht, maar dekt lang niet alle schade! Uw auto is bij ons in goede handen voor onderhoud en reparatie, daarop kunt u rekenen. Toch kan het gebeuren dat uw auto ineens niet meer start, dat de auto een lekke band heeft of stilvalt.

Pech is nooit leuk en komt altijd ongelegen. Wij hebben daarom dé oplossing voor u: 24/7 hulp bij pech onderweg! Voor slechts € 49,95 bieden wij deze pechonderweg service aan voor uw auto, caravan én aanhangwagen. 12 maanden 24/7 hulp in uw eigen woonplaats, Nederland én Europa.


Uniek

Is uw auto in Nederland niet dezelfde dag te repareren en staat u niet thuis? Of bent u in het buitenland stilgevallen? Onze stelregel is dat wij er altijd voor zorgen dat u comfortabel en naar tevredenheid thuis kunt komen. Wij zorgen er ook voor dat uw auto getransporteerd naar ons bedrijf. En dat is uniek!

Als uw defecte auto in het buitenland niet reparabel is repatriëren wij ook hier uw auto (inclusief caravan/aanhangwagen) naar ons bedrijf. Wij verzorgen in dit geval ook het vervoer voor uw door- of thuisreis.

Vragen over de mobiliteitspas?

U kunt de mobiliteitspas per jaar verlengen en is dekkend in heel Nederland en Europa. Heeft u vragen over de Mobiliteitspas, of wil u deze verlengen? Als u het formulier invult nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.

 


Vragen of interesse?

Morgen Internet - Zorgeloos website