Header Image 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Header Image 0

Over ons

Dit ben ik

Nancy Jurgen Auto is Topmerkspecialist in Mercedes-Benz. De liefde voor Mercedes-Benz heb ik van thuis uit meegekregen. Met meer dan 20 jaar ervaring die ik opdeed in ons familiebedrijf dat meer dan 50 jaar bestond, ben ik in 2019 mijn eigen zaak gestart in Geleen, Limburg.

In de showroom is een snel wisselend aanbod van (jong) gebruikte auto's aanwezig. Staat de ideale auto er niet tussen, gaan wij voor u op zoek in een omvangrijk opgebouwd netwerk.

Persoonlijk advies, ook bij leasing of financiering, service en kwaliteit zijn belangrijke uitgangspunten. Een auto kun je op iedere straathoek vinden, maar een kwaliteitsoccasion met de juiste specificaties en uitvoering is iets anders.

Het is belangrijk dat de auto betrouwbaar, dealeronderhouden en schadevrij is.

Gallery Image 1

Nancy Jurgen

Waarom Nancy Jurgen Auto?

• Officieel Topmerk Specialist in Mercedes-Benz Limburg 
• Verlengde Merkgarantie met Europese dekking en Mobiliteitspas
• Betrouwbaar en Persoonlijk
• 25 jaar ervaring
• Onderhoud met originele onderdelen
• Vervangend vervoer bij onderhoud en/of schade
• Originele uitleesapparatuur en gecertificeerd personeel
• minimaal 40 punten check BOVAG

10

Auto’s op
voorraad

9,3

Klant
tevredenheid

100%

Mercedes
specialist
Content Image 24
Content Image 1

Welkom bij Nancy Jurgen

Ik ben geboren in 1977 en opgegroeid in het autobedrijf van mijn ouders.

In 1968 begon mijn vader vanuit zijn ouderlijk huis met de handel in auto’s met een passie voor Mercedes-Benz. De zaken gingen goed en het bedrijf groeide waardoor er in 1980 een nieuwbouw werd gerealiseerd aan de Langheckweg in Kerkrade. Mijn ouders werkten hard en ik was hierdoor na school natuurlijk ook vaak in de zaak te vinden. Gelukkig was dit geen straf voor mij en bleek de passie voor auto’s bij mij ook al vroeg aanwezig te zijn. Ik nam dan ook graag schoolvriendjes en -vriendinnetjes mee naar de zaak om er ‘winkeltje’ te spelen, dat vond ik dan vaak leuker dan touwspringen of rolschaatsen destijds.

In mijn middelbareschooltijd mocht ik een aantal vakantieklusjes doen en in 1997 kreeg ik mijn eerste parttime baan aangeboden en was ik apetrots.

Van kleins af aan wist ik dat ik ooit dit bedrijf, dat mijn ouders hebben opgebouwd, wilde voortzetten. ‘Het reilen en zeilen’ van de autohandel heb ik met de paplepel ingegoten gekregen. Toch ben ik ook een aantal jaar ervaring gaan opdoen in andere functies van het bedrijfsleven bij andere bedrijven.

In 2007 ben ik dan weer fulltime in dienst getreden bij Jurgen Auto Limburg en hier heb ik tot juni 2019 nauw samengewerkt met mijn vader. Ik ben zeer trots op de historie van dit bedrijf en in 2018 bestond het zelfs 50 jaar!

Nu ikzelf meer dan 20 jaar kennis en ervaring hebben opgedaan heeft mijn vader (reeds een tijdje pensioengerechtigd) het stokje aan mij overgedragen.

Met veel plezier en liefde voor auto’s en onze autobranche zet ik mij met hart en ziel voor u in om u te adviseren bij het vinden van uw droomauto.

Ik verwelkom u graag in mijn geheel nieuwe showroom in Geleen, waar ik enerzijds als officieel Mercedes-Benz Specialist voor Limburg de hele regio mag voorzien van gegarandeerd hoogwaardige kwaliteit en service, anderzijds door een breed netwerk óók alle andere merken kan leveren.

Sinds 1968 was en blijft verder onze slogan: Jurgen Automobielen, vertrouwen op wielen”.

Morgen Internet - Zorgeloos website