Header Image 1
loder_img

Een moment geduld, uw verzoek wordt verwerkt.

Content Image 1

Zoekopdracht

Het kan zomaar zijn dat u al precies weet wat voor auto u wilt rijden, maar dat u deze niet kunt vinden. Wij helpen u graag hierbij.

Indien u, uiteraard geheel vrijblijvend, de eisen en wensen waaraan uw toekomstige droomauto moet voldoen kenbaar maakt aan ons, zullen wij voor u op zoek gaan naar een auto die perfect aan uw verwachtingen voldoet.

Waarom u een zoekopdracht plaatst bij Nancy Jurgen Auto.

Meer dan 20 jaar ervaring
In meer dan 20 jaar hebben wij enorm veel ervaring en kennis opgedaan. In deze tijd is er een groot netwerk opgebouwd in binnen- en buitenland met eerlijke contactpersonen en bedrijven van alle automerken. Hierdoor zijn wij in staat om de zoekopdracht naar uw ideale auto snel en grondig te volbrengen.

Betrouwbaarheid
Als lid van BOVAG en Mercedes-Benz Specialisten Groep leveren wij betrouwbare kwaliteitsoccasions die voorzien zijn van een volledig gedocumenteerde onderhoudshistorie en schadevrij zijn. Wij hanteren eerlijke prijzen, ook voor de inruil. Aanvullende garantie is mogelijk van 3 tot 24 maanden.

Persoonlijke benadering
Met veel plezier en passie voor auto’s zetten wij ons in om u te adviseren bij het vinden van uw ideale auto. Wij kennen onze klanten bij naam, we doen wat we zeggen en zeggen wat we doen! Er wordt simpelweg écht rekening gehouden met uw persoonlijke situatie.


Plaats zoekopdracht

Morgen Internet - Zorgeloos website